Pollo alla Valdostana

de irena in Pui, 20 Feb 2012 | 4693 vizualizari

 

Pui Valdostana.

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui,
  • 4 felii sunca Parma sau sunca presata,
  • 4 felii mozarella,
  • 2 rosii mici tip cherry,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 2-3 linguri faina,
  • 100 gr unt,
  • 75 ml vin alb.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla Valdostana:

Se condimenteaza bucatile de piept pui cu sare,piper,cimbru se trec prin faina,se scutura excesul de faina si se prajesc cate 5 min pe fiecare parte in untul topit.Se aseaza bucatile de piept pui ,peste care asez cate o felie de sunca,una de mozarella si 1/2 rosie,intr un vas termorezistent .Se coc la cuptor la 200 C,timp 5 - 7 min.

Intre timp, in tigaia in care am prajit pieptul pui ,se toarna vinul peste untul ramas si se lasa la fiert 5-7  min.Acest sos il torn peste pieptul de pui,dupa ce l-am scos din cuptor.

Preparatul se serveste cu ciuperci sotate si cu salata de castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla Valdostana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

kamy 1

21.02.2012, 13:40

tare bun

MIUTA 1

22.02.2012, 17:52

Excelent Foarte bun

babi5 1

29.08.2013, 12:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Valdostana de pui